Cauzele salivatiei abundente

               

Salivatia abundenta sau sialoreea te poate pune in situatii neplacute dar, in acelasi timp poate anunta unele afectiuni dintre care unele destul de grave.      

  Aceasta poate anunta probleme ale mucoasei bucale dar si ale sistemului digestiv si malformatii  ale acestuia.  


Afectiuni care provoaca salivatia abundenta


-leziuni care irita sau inflameaza mucoasa bucala cum ar fi folosirea gresita a periutei de dinti care poate zgaria sau irita gingia si care se poate inflama.-eruptia dentara la sugari. Se alatura unor alte simptome cum ar fi bagarea in gura a diferitelor obiecte inclusiv manute, agitatie, febra in unele cazuri.-stomatitele, care pot fi herpetice - afte bucale sau candidozice sau caustice - intoxicatie cu hidroxid de sodiu.-afectiuni care produc disfagie faringiana sau esofagiene. Disfagia este reprezentata de greutatea de inghitire din diverse cauze precum inflamatii, compresiuni, spasme, paralizii ale esofagului.-intoxicatii cu diverse substante,-poate aparea inaintea unui episod de varsaturi si greata,-rabia are ca simptom salivatia abundenta,

-retardul mintal,-defecte de inghitire a salivei,-isterie.
  In caz de afte bucale se clateste gura cu ceai concentrat din urmatoarele plante: busuioc sau musetel, salvie, galbenele. Se face gargarara cu tinctura de propolis diluata cu apa sau ceai de musetel.   Se va incerca un regim pe baza de fructe de padure (vitamina C), mere, rosii, portocale.

     
   Se vor bea cat mai multe lichide si se vor evita condimentele.
    

Recomandari Tratamente naturiste-Sanatate din natura

Cautati pe blog sau web

Custom Search
© Copyright 2015. Website by Way2themes - Published By Gooyaabi Templates