Cura de slabire cu prune

 In lupta cu kilogramele in plus prunele sunt de un real folos. Este deja cunoscut efectul lor laxativ, care ajuta la normalizarea tranzitului intestinal.


  Prunele ajuta in curele de slabire si prin efectul lor de reglare a activitatii pancreasului atat de greu incercat de alimentele pline de zahar.

  Datorita cantitatii mare de glucide pe care o contin, prunele sunt o sursa importanta de energie, inlocuind cu succes alimentele bogate in zahar regland astfel activitatea pancreasului si ajutand in curele de slabire.

  Acestea contin cantitati mari de vitamina A si C, dar si potasiu si fier. 

  Prunele se pot consuma ca atare sau sub forma de suc dar atentie la cantitati. Prunele uscate sunt de asemenea foarte eficiente, acestea ajutand in afectiuni biliare si ale ficatului.

  Asadar, nu trebuie sa cheltuim o avere pe diferite ceaiuri si medicamente de slabit.... Natura ne ofera un remediu simplu si eficient de combatere a constipatiei si in lupta cu kilogramele in plus.

 Acestea ajuta in caz de stari de nervozitate si oboseala datorita potasiului  continut de ele.

  Prunele normalizeaza pofta de mancare si ajuta in echilibrarea activitatii ficatului.

  Asadar, adaugati in meniul vostru zilnic cateva prune, mai ales la micul dejun si veti vedea in scurt timp si rezultatele....fara pastile si ceaiuri.

Recomandari Tratamente naturiste-Sanatate din natura

Cautati pe blog sau web

Custom Search
© Copyright 2015. Website by Way2themes - Published By Gooyaabi Templates