Alimente care taie pofta de mancare

In ajutorul persoanelor care tin cure de slabire natura ofera cateva alimente care taie pofta de mancare.


 Dietele presupun restrictionarea cantitativa dar si a diversitatii alimentelor cu care ne putem hrani pentru a putea tine sub control greutatea. Problema cu care se confrunta multe persoane care au probleme cu greutatea este obisnuinta organismului de a manca mult, de aici necesitatea de a-si simti tot timpul stomacul plin. Calitatea alimentelor pot determina cantitatea de alimente de care avem nevoie pentru ca organismul nostru sa se simta satul. Sunt alimente care potolesc foamea pe moment, aceasta revenind dupa o perioada de timp.


In timpul dietelor este important sa mancam alimente de calitate care sa ofere substante hranitoare organismului dar, senzatia de foame poate persista. Astfel, natura vine in ajutorul acestor persoane oferindu-le o varietate de alimente sanatoase care taie pofta de mancare, saturand organismul pentru un interval mai lung de timp.


Un bun amagitor al foamei este marul. Acesta  se consuma crud, inainte de masa si sub forma de compot dupa masa. Acesta contine 95 % carbohidrati , 3% grasimi si 2% proteine. Marul are un indice glicemic  3 fiind o sursa sanatoasa de fibre si vitamina C. O mare parte din caloriile continute de mar (65) provine din zaharuri.

 Ciresele ajuta si ele in taierea poftei de mancare, au un continut scazut de calorii si multa apa , avand si un efect diuretic. Acestea au un indice glicemic de 7 fiind de ajutor persoanelor care tin o dieta sau care sunt afectate de diabet.


Rosiile potolesc foamea mineralizand totodata organismul. Se consuma cate un pahar de suc de rosii cu o jumatate de ora inainte de masa. Acestea contin 80% carbohidrati, 9% grasimi si 12% proteine. Sunt o sursa buna de vitamina E, vitamina C, vitamina K, complex B ,magneziu, fosfor cupru, potasiu si mangan.

Recomandari Tratamente naturiste-Sanatate din natura

Cautati pe blog sau web

Custom Search
© Copyright 2015. Website by Way2themes - Published By Gooyaabi Templates