Tratamentul afectiunilor urechii cu lumanari Hopi


Lumanarile Hopi sunt foarte utile in tratarea diferitelor afectiuni ale urechii. Lumanarile Hopi nu actioneaza doar in vederea indepartarii dopului de ceara format, ele avand proprietati si de stimulare a circulatiei sangvine si limfatice de la nivelul urechii interne.


 Lumanarile Hopi sunt confectionate dintr-un tifon infasurat sub forma cilindrica, care masoara aproximativ 20 cm. Acestea sunt impregnate si intarite cu ceara de albina la care se adauga si solutii concentrate de plante sau uleiuri esentiale.


  Cum se folosesc lumanarile Hopi


  Persoana careia i se aplica lumanarea sta intins pe o parte. Lumanarea se introduce cu varful, vertical in intrarea canalului auditiv. Se da foc la peretii lumanarii si se lasa sa arda pana se apropie de ureche. Ceara lumanarii se va evapora, iar caldura degajata, care urca in cilindrul lumanarii, va crea un efect de soba, un curent de aspiratie orientat in sus.


  Beneficiile lumanarilor Hopi

-caldura care iradiaza intensifica schimburile celulare,

-ceara acumulata in conductul auditiv este aspirata spre exterior datorita efectului de soba. In caz de dop de ceara, se repeta de mai multe ori procedura, la sfarsitul carora se va vedea la intrarea in ureche ceara topita,

-glandele sudoripare si sebacee de la nivelul urechii se desfunda si isi reiau activitatea de filtrare si eliminare,

-se activeaza circulatia sangvina si cea limfatica rezultand o mai buna irigare si curatare a urechii interne. Persoana are senzatia clara ca isi simte capul mai usor, o posibila problema de echilibru se regleaza, aude mai bine si daca existau dureri de cap, acestea dispar.


  Aplicatiile cu lumanari Hopi se fac, in aceeasi sedinta la ambele urechi. In afectiuni acute, se fac cate 3 sedinte pe zi iar, in cazul celor cronice, de 2 ori pe saptamana.

Recomandari Tratamente naturiste-Sanatate din natura

Cautati pe blog sau web

Custom Search
© Copyright 2015. Website by Way2themes - Published By Gooyaabi Templates