Unghiile incarnate-tratamente naturiste

Unghiile-incarnate-tratamente-naturiste
Unghiile incarnate-tratamente naturiste 

   Unghiile incarnate sunt foarte suparatoare iar, ideea ca pentru a le trata trebuie sa apelam la o interventie chirurgicala pe multi dintre noi ne sperie.


  


  Ele apar, de obicei dintr-o greseala de taiere a unghiei, taind unghia la rotund, in loc sa o lasam la forma sa anatomica sau dintr-o taiere prea din carne a unghiei.


  Pentru a reduce riscul infectarii unghiei este bine ca, inainte de taiere si dupa aceea, sa facem o igiena riguroasa atat a unghiilor, cat si a ustensilelor folosite la taierea acesteia.

  Unghia se taie dupa ce, in prealabil, s-a tinut piciorul in apa calda pentru ca unghiile sa se inmoaie.

  Incaltamintea este foarte importanta pentru a nu forta unghia sa creasca in interior daca pantoful este prea ingust sau stramt. Cel mai bine este sa mergeti sa va cumparati incaltaminte seara deoarece atunci piciorul este mai umflat si nu riscam sa ne alegem cu o pereche de pantofi care ne strang din momentul in care ii purtam mai mult.

  Daca, totusi unghia vi s-a incarnat iata cateva metode care va pot ajuta sa nu ajungeti la interventia chirurgicala
  

 4 metode prin care putem trata unghiile incarnate

1. Daca unghia s-a incarnat, umpleti un lighean cu apa calda in care adaugati un pumn de sare      grunjoasa se mare si tineti piciorul afectat timp de 30 de minute. Carnea din jurul unghiei se va inmuia si coltul unghiei va fi usor de taiat. Sarea are ca efect dezinfectarea si grabirea vindecarii ranii.
2. Se lasa piciorul la inmuiat in apa calda cu sapun iar, cand pielea din jurul unghiei s-a inmuiat,             cu o scobitoare se impinge sub coltul incarnat o bucatica mica de tampon demachiant sau                     servetel, inmuiat intr-o solutie dezinfectanta. Bucatica de tampon demachiant sau servetel  se               schimba in fiecare zi pana cand unghia incarnata creste si iese de sub piele.

3. Se impacheteaza unghia incarnata si infectata cu o frunza de varza cu nervurile zdrobite. Peste             frunza de varza se pune un leucoplast. Se schimba frunza de mai multe ori pe zi. Garantat in               maxim 2 zile este vindecata.
4. O ultima solutie de vindecare a unghiei este masarea unghiei cu unguent de galbenele, cateva               zile, pana cand infectia da inapoi, pentru a putea umbla la coltul incarnat si a-l scoate.Recomandari Tratamente naturiste-Sanatate din natura

Cautati pe blog sau web

Custom Search
© Copyright 2015. Website by Way2themes - Published By Gooyaabi Templates