Cum sa avem gene lungi, sanatoase si dese

Cum-sa-avemgene-lungi-sanatoase-si-dese
Cum sa avem gene lungi, sanatoase si dese
 

   Ochii sunt printre primele trasaturi fizice ale fetei remarcate la un prim contact vizual.   Culoarea, expresia, machiajul ne pot face o prima impresie asupra unei persoane dar, pentru a scoate in evidenta ochii, genele trebuie sa aiba un aspect sanatos, stralucitor, de incadrare perfecta a ochilor. 


 Orice femeie isi doreste sa aiba gene lungi, dese, care sa scoata in evidenta ochii, iar rimelul este unul din cosmeticele care ajuta in evidentierea lor. Dar, in acelasi timp, cosmeticele le pot face rau genelor.  Exista cativa pasi care trebuiesc urmati pentru a avea gene de efect, sanatoase, puternice si dese.Cum sa avem gene lungi, sanatoase si dese

1. Demachierea trebuie facuta zilnic, cu produse de calitate, care hranesc si genele.

2. Folosirea de balsam special pentru intarirea genelor.

3. Foloseste machiaje de calitate, care sa nu dauneze acestora.

4. Nu folosi zilnic rimel, pentru a lasa pielea si genele sa respire.

5. Curatati ochii cu pliculete de ceai de musetel inmuiate in putina apa calduta, cat sa inceapa sa infuzeze.

 6. De 2 ori pe saptamana trateaza-ti genele cu ulei de ricin sau vitamina E pe care le aplici cu un betisor igienic. Lasa 15 sa actioneze si clateste cu apa calduta. Daca te ustura dupa aplicare, clateste imediat ochii.

7. Se face un amestec din 4 gr de ulei de ricin, 10 gr de vaselina si 1 gr de acid galic, cu care se periaza o data pe saptamana, genele.

8. Pentru obtine gene bogate prin machiere, vom rimela o data genele, le vom lasa sa se usuce rimelul, dupa care le vom pudra cu putina pudra care o folosim pe fata si aplicam un nou strat de rimel.

Recomandari Tratamente naturiste-Sanatate din natura

Cautati pe blog sau web

Custom Search
© Copyright 2015. Website by Way2themes - Published By Gooyaabi Templates