Afectiuni tratate cu luminita noptii

Afectiuni-tratate-cu-luminita-noptii
Afectiuni tratate cu luminita noptii
Luminita noptii este o planta foarte bogata in acid gamma linoleic, o substanta necesara, mai ales femeilor dar si copiilor. 



  

  Luminita nopitii mai este cunoscuta si sub denumirea de Evening Primrose.


  De obicei se administreaza sub forma de comprimate sau capsule dar ea este folosita si sub forma de ulei, in masarea pielii, in cazuri de alergii sau alte afectiuni cutanate.





  Afectiuni tratate cu luminita noptii


  In mod deosebit, luminita noptii este o planta ce trateaza afectiuni specifice femeilor precum problemele menstruale de reglare a ciclului menstrual, sindromul premenstrual, diminuarea durerii aparute in timpul menstruatiei, avand efect antiinflamator.

  Este folosita in tratarea naturista a afectiunilor autoimune deoarece stimuleaza formarea de limfocite T8 cu rol de aparare impotriva imunoagresiunilor.

  Asupra pielii, aceasta planta actioneaza in sensul tratarii eczemelor, a dermatitelor si a altor afectiuni cutanate.

  Un rol deosebit o are luminita noptii in tratarea copiilor cu ADHD, autism sau a persoanelor adulte care sufera de probleme psihice precum schizofrenia sau scleroza multipla, doarece contine o cantitate foarte mare de acid gamma linoleic, o substanta deosebit de importanta pentru dezvoltarea normala a creierului. S-a demonstrat stiintific ca persoanele adulte si copiii care sufera de afectiunile prezentate mai sus, au o cantitate mai mica din acest acid fata de persoanele sanatoase.

  La copiii care sufera de ADHD sau autism, luminita noptii intra in compozitia unor capsule, alaturi de alte substante foarte importante in echilibrarea chimiei creierului: uleiul de peste, magneziu si zinc. Aceste capsule se administreaza de 2 ori pe zi, cate 2 capsule o data, timp de 2 saptamani, dupa care se iau cate una dimineata si seara, iar rezultatele sunt spectaculoase. Pot fi administrate si copiilor care nu sufera in mod deosebit de aceste afectiuni dar, care au probleme de concentrare sau de memorie, cate 2 capsule pe zi.


  Alte indicatii terapeutice ale luminitii noptii


-scade nivelul de colesterol rau din sange,

-stabilizeaza tensiunea arteriala,

-intareste raspunsul sistemului imunitar, ajutant in tratarea virozelor,etc

Recomandari Tratamente naturiste-Sanatate din natura

Cautati pe blog sau web

Custom Search
© Copyright 2015. Website by Way2themes - Published By Gooyaabi Templates