6 intaritori ai sistemului imunitar


6-intaritori-ai-sistemului-imunitar
6 intaritori ai sistemului imunitar
 
  Pentru a avea un sistem imunitar sanatos trebuie sa avem grija sa adaugam in alimentatie alimente pline de vitamine si minerale.  De aceea trebuie sa eliminam din dieta noastra alimentele semi-preparate, de tip fast-food sau care contin aditivi, conservanti, zahar rafinat sau faina alba.  In acelasi timp trebuie sa adaugam alimente care il intaresc.
  Unghia gaii

  Aceasta planta creste rezistenta organismului la infectii si virusi si este un puternic tonic pentru sistemul imunitar. Se administreaza de 2 ori pe zi cate 500mg,


   Broccoli

  Broccoli este o leguma crucifera bogata in substante antioxidante si vitamine si minerale care intaresc sistemul imunitar.  Se consuma intreg, in diferite mancaruri sau se consuma seminte de broccoli incoltite. S-a observat, de catre cercetatori, ca semintele de broccoli incoltite au un continut de substante antioxidante, vitamine si minerale de  20-30 de ori mai mari decat daca am consuma leguma ca atare.


   Ginseng

  Ginsengul este un tonic al intregului organism. In cazul sistemului imunitar, ginsengul ajuta la trimiterea semnalelor catre organism pentru ca acesta sa elibereze hormonii necesari pentru apararea imunitara. Pe langa ajutorul oferit sistemului imunitar, ginsengul este recunoscut pentru efectele sale deosebite, de tonifiere, intinerire si refacere a organismului in perioada de covalescenta.


   Lamaia

  Datorita continutului mare de vitamina C, lamaia este in top in ceea ce priveste ajutorul oferit sistemului imunitar in lupta impotriva racelilor, gripelor, infectiilor. Toti stim ca, daca esti racit trebuie sa consumi ceai fierbinte cu miere si lamaie, dar, mai putini cunosc ca, pentru un efect mai puternic, de intaritor al sistemului imunitar, trebuie sa mestecam coaja lamaiei, bine spalata anterior. Coaja de lamaie contine substante precum pinen, limonene, citrol sau citronelal, substante care au efecte tonice, antiseptice, expectorante si bactericide.   Lemnul dulce

  Lemnul dulce, cunoscuta mai mult pentru indicatiile sale in reglarea sistemului hormonal feminin, este de ajutor si sistemului imunitar, ajutand la deblocarea acestuia prin eliminarea efectelor stresului asupra organismului. Acesta ajuta la mentinerea sanatatii organelor responsabile de imunitate.


   Frunzele de maslin


  Frunzele de maslin contin uleiuri eterice esentiale cu efecte antibiotice puternice, avand un spectru larg de actiune.

Recomandari Tratamente naturiste-Sanatate din natura

Cautati pe blog sau web

Custom Search
© Copyright 2015. Website by Way2themes - Published By Gooyaabi Templates