Alergia si rinita alergica tratate homeopat

Sabadilla-remediu-homeopat-pentru-alergie-si-rinita-alergica
Alergia si rinita alergica tratate homeopat

     Sabadilla este un remediu des prescris de catre medicii homeopati pentru a trata mai multe afectiuni ale sistemului respirator.


  

   Sabadilla este o planta din familia Liliaceae.  Provingul pe persoane sanatoase a aratat producerea unei inflamari sau iritari spasmotice a cailor respiratorii superioare, dureri musculare, osoase sau articulare.

Afectiuni care se trateaza cu Sabadilla  • dilutiile joase de sabadilla sunt folosite in:
- amigdalite, faringita sau angina acuta cu debut pe partea stanga. Bolnavul are o senzatie puternica de uscaciune si de corp strain in gat. Ameliorarea apare de la bauturi calde, iar agravarea apare de la frig.

-alte afectiuni la care se administreaza Sabadilla in dilutii joase: afectiuni ale unghiilor, mancarini ale pielii capului, frisoane fara sete, senzatie de maini si picioare inghetate.

-rinita acuta spasmodica care apare la o persoana friguroasa, care are nevoie de aer si bauturi  calde. Rinita care se trateaza cu sabadilla se manifeste prin: senzatie de arsura pe caile respiratorii superioare, obstructie nazala cu dureri localizate la baza nasului, stranuturi repetate cu lacrimare care se amelioreaza la caldura, pleoapele se inrosesc, apare rinoreea apoasa in cantitati mari, sensibilitate la mirosuri.

-tot dilutiile joase sunt folosite pentru a trata tulburari nervoase provocate de paraziti intestinali: nervozitate cu spasme si tresariri, senzatia de foame alternand cu momente de inapetenta, ameteala ortostatica mai ales in cursul diminetii, dureri abdominale, greata cu hipersalivatie, prurit anal si nazal, tuse care apare la aceeasi ora.

  • dilutiile mai inalte de sabadilla 15-30 ch sunt folosite in:
-stari de rau generale in care bolnavul este nervos, friguros, in general slab, interpreteaza gresit simptomele pe care le are, exagerandu-le.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandari Tratamente naturiste-Sanatate din natura

Cautati pe blog sau web

Custom Search
© Copyright 2015. Website by Way2themes - Published By Gooyaabi Templates