3 pasi pentru un par stralucitor si plin de volum

   
3-pasi-pentru-un-par-stralucitor-si-plin-de-volum
3 pasi pentru un par stralucitor si plin de volum

    Parul fara volum poate fi transformat foarte usor intr-unul plin de stralucire, vitalitate si volum printr-o metoda foarte simpla.

   Exista o tendinta generala de a trata parul cu produse cat mai naturale, care nu ne pot afecta sanatatea parului sau a organismului, in general. De aceea va propun o metoda simpla, ieftina si naturala de transformare a parului lipsit de volum si vitalitate intr-unul care sa radieze de sanatate.


  3 pasi pentru un par stralucitor si plin de volum

    1.   Cumparati de la un magazin naturist un sampon care sa corespunda tipului de par pe care il aveti, o lamaie si un plic de bicarbonat.  Lamaia confera stralucire parului, ii intareste radacinile si elimina surpulsul de substante care incarca parul, imbacsindu-l. Bicarbonatul de sodiu are efecte antibacteriene, de curatare a pielii capului, de intensificare a circulatiei sangelui de la nivelul pielii capului, oferind radacinilor firelor de par nutrientii de care au nevoie pentru a creste sanatos. Totodata, bicarbonatul de sodiu ofera parului volum.

    2.   Scoateti cam un sfert din sampon si adaugati sucul rezultat de la stoarcerea lamaii si 2, 3 lingurite de bicarbonat in recipient. Puneti capacul si amestecati continutul, lasand spuma care rezulta sa se scurga afara.    3.  Spalati parul cu acest sampon de 2, 3 ori pe saptamana, asa cum folositi samponul normal. Rezultatul este unul imediat, parul devenind stralucitor si cu un volum de invidiat.

Recomandari Tratamente naturiste-Sanatate din natura

Cautati pe blog sau web

Custom Search
© Copyright 2015. Website by Way2themes - Published By Gooyaabi Templates