Diagnosticarea rapida a Alzheimerului

 
Diagnosticarea-rapida-a-Alzheimerului
Diagnosticarea rapida a Alzheimerului

     Alzheimer este cea mai intalnita forma de dementa care cauzeaza probleme de memorie, de gandire si comportamentale. Aceasta afectiune duce la deteriorarea acestor functii ale creierului.
  Recent, mai multe studii au demonstrat ca persoanele care sunt predispuse sa faca aceasta afectiune prezinta o serie de simptome care preced instalarea acestei afectiuni.
  Scaderea simtului mirosului si boala Alzheimer  Conform unui test facut de Universitatea Columbia, pe un numar de 397 de persoane, cu o medie de varsta de 80 de ani, 49 de persoane analizate au aratat  semne de  slabire a functiilor psihice. Dintre acestia aproape toti au experimentat o scadere a simtului mirosului. Astfel, acestora li s-au facut diferite teste care au demonstrat ca scaderea mirosului are directa legatura cu instalarea, in decursul timpului, a acestei afectiuni.  Totodata, o parte dintre participantii la teste, care au dezvoltat Alzheimer, aveau o portiune a creierului, care vizeaza memoria, subtiata.


Sanatatea  retinei, indice pentru diagnosticarea timpurie a Alzheimerului  Un alt studiu demonstreaza legatura dintre subtierea fibrei nervului retinei si instalarea Alzheimerului. Pentru a demonstra legatura dintre subtierea fibrei nervului retinei si instalarea Alzheimerului, cercetatorii au facut teste de vedere, psihice si cognitive pe un numar de 33068 de participanti.

  Cele mai importante simptome ale Alzheimerului
-pierderi de memorie,

-dificultati in planificarea si rezolvarea unor activitati zilnice,

-stare de confuzie in ceea ce priveste locurile sau timpul,

-aparitia unor dificultati de exprimare , vorbire sau scriere.
                                                                                                                           Sursa: articol CNN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandari Tratamente naturiste-Sanatate din natura

Cautati pe blog sau web

Custom Search
© Copyright 2015. Website by Way2themes - Published By Gooyaabi Templates