De ce avem probleme cu circulatia periferica a mainilor si picioarelor

  Senzatia de maini si picioare reci este un simptom tot mai des intalnit. Aceasta este mai des intalnita la femei si persoanele mai in varsta si este agravata de anumite situatii.


 Exista o multime de suplimente care ne promit corectarea acestei afectiuni suparatoare si multe din ele chiar o fac dar acestea nu fac decat sa elimine simptomul nu sa vindece boala care provoaca acest simptom.

  In general, principala cauza a senzatiei de frig la maini si la picioare este, de regula o lipsa de fier. Dar, nu intotdeauna aceasta este cauza. Alte probleme, unele mai grave sau altele mai putin grave stau la baza acestei afectiuni.

  Iata care ar mai putea fi cauzele pentru care mainile si picioarele noastre sunt reci:

-calitatea sangelui, daca acesta este intoxicat cu deseuri si este vascos, va circula mai greu decat unul  curat, fara toxine. Atentie la sanatatea ficatului si a splinei care se ocupa de curatarea sangelui.

-cantitatea de colesterol care se gaseste in sange si care se poate depune pe peretii vaselor de sange, ingreunand circulatia. Atentie la alimentatie si la sanatatea ficatului care are ca si rol producerea unei anumite cantitati de colesterol.

-sanatatea  precara a vaselor de sange, asa cum am arata mai sus. Acestea se intaresc si nu se pot contracta astfel incat sa poata trimite sange la extremitati.

- stresul ingusteaza vasele de sange.

-caderea parului poate fi provocata de o circulatie a sangelui deficitara la nivelul capului. Cateva informatii interesante in acest sens: palariile, cravatele gulerele, coronitele prea stranse  au actiunea unui garou, oprind circulatia la nivelul capului  si ducand la caderea parului. In acelasi sens, sosetele prea stranse sau pantalonii au exact acelasi efect.

-sedentarismul provoaca o lipsa de oxigen si o incetinire a circulatiei sangelui.

Recomandari Tratamente naturiste-Sanatate din natura

Cautati pe blog sau web

Custom Search
© Copyright 2015. Website by Way2themes - Published By Gooyaabi Templates