Cetona de zmeura-noul tratament minune in curele de slabit si in tratarea tenului patat

Cetona-de-zmeura-beneficii-in-cosmetica-ten-patat
Cetona de zmeura-beneficii in cosmetica

  Cetona de zmeura, noul tratament minune in curele de slabire, este folosita si in industria cosmetica.  


  Daca vrei sa slabesti repede si fara efecte adverse, laboratoarele naturiste au dezvoltat un nou tratament revolutionar, pe baza de zmeura- cetona de zmeura. 
 

 Cetona de zmeura este extrasa din zmeura dar, si din merisoare si mure. Pentru a extrage aproximativ 3 mg de cetona de zmeura este necesar un kilogram din aceste fructe.

  Tocmai din aceasta cauza, industria chimica a reusit sa o prepare industrial asa ca, de cele mai multe ori, produsul care contine cetona de zmeura este un produs ce are la baza forma chimica industriala a acestuia. De aceea, este important ca, in momentul cumpararii unui produs ce are la baza cetona de zmeura, sa ne asiguram ca acesta contine extractul natural, pur.

  Cetona de zmeura sub forma de aditiv este folosit cu precadere in cosmetica, in parfumerie dar si ca aditiv alimentar pentru a aromatiza diverse produse alimentare. 

  Desi, acum este vazut cu oarecare retinere, aditivul similar cetonei de zmeura, a fost considerat de catre institutiile abilitate ca fiind unul sigur.

  In cosmetica, acest extract este folosit in cazul tenurilor patate, inhiband producerea de melanina.

 Desi melanina are un efecte protector asupra tenului, anumite afectiuni pot determina o hiperpigmentare. Dintre aceste afectiuni care pot determina o crestere a productiei de melanina, cateva au o legatura directa cu afectari neuronale: Alzheimer sau Parkinson.

  Tilirozina continuta de zmeura este compusul organic care actioneaza in vederea tratarii mai multor afectiuni ale tenului si nu numai. Aceasta are un efect deosebit de albire a tenului.  Alte proprietati ale cetonei de zmeura
-ajuta la tratarea dermatitei atopice;

-este folosita in tratarea diabetului;

-ajuta in tratamentele cu antibiotice administrate in tratarea stafilococcului auriu;

-este folosita in curele de slabire, avand un impact media puternic.

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Recomandari Tratamente naturiste-Sanatate din natura

Cautati pe blog sau web

Custom Search
© Copyright 2015. Website by Way2themes - Published By Gooyaabi Templates