Cum tratam laringospasmul bebelusilor


Laringospasmul-bebelusilor-tratamente
Laringospasmul bebelusilor
Laringospasmul este spasmul laringian idiopatic, fiind o forma de manifestare a tetaniei. Acesta se intalneste mai des in perioada de sugar, copil de varsta mijlocie, dar uneori, la adult.


  Debutul laringospasmului survine brusc, fara febra sau alte simptome care sa-l preceada. De cele mai multe ori el apare dupa un efort respirator, plans, tuse sau tipat.
  El se manifesta printr-o obstructie spastica laringiana ce pune in dificultate respiratia. Se observa o dispinee inspiratorie, agitatie, anxietate, fenomene asfixice. Poate dura cateva minute dar, se poate repeta in urmatoarele 2, 3 ore. Laringospasmul mai poate fi insotit si de convulsii.  Desi este o manifestare cu aspect dramatic, mai ales daca este vorba de un copil, rareori evolutia laringospasmului poate fi fatala.

  Persoanele care sufera de spasmofilie sunt persoanele cele mai predispuse la aparitia acestui laringospasm, pe fondul agravarii lipsei de calciu din organism.


  Tratamentul laringospasmului

  Tratamentul laringospasmului presupune administrarea, in principal, de vitamina D, calciu dar si magneziu, si vitamina K pentru a spori absorbtia calciului.Recomandari Tratamente naturiste-Sanatate din natura

Cautati pe blog sau web

Custom Search
© Copyright 2015. Website by Way2themes - Published By Gooyaabi Templates